skladišteni prostor
skladišnog prostora
15000

skladišnog prostora

1100+ modela
modela
1100

modela

B2B
B2B
B2B

portal

 

Tim


Uspešnu kompaniju čine kvalitetni i uspešni pojedinci koji umeju da grade uspešan tim.

Upoznajte ljude sa kojima komunicirate!


SAZNAJTE VIŠE

Proizvodnja


Publik proizvodi rokovnike i kalendare u štampariji koja je deo poslovnog sistema. Naši proizvodi su u potpunosti, od ideje do finalnog proizvoda, izrađeni uz korišćenje sopstvenih kapaciteta. Kreativni dizajnerski tim je zadužen za osmišljavanje proizvoda i pripremu štampe. Za proizvodnju koristimo isključivo materijale evropskog porekla. Štamparija je opremljena kvalitetnim mašinama za štampanje i doradu. Svake godine tržištu predstavimo preko 100 novih modela notesa, rokovnika i kalendara.

SAZNAJTE VIŠE
 

Uvoz i distribucija


Publik se bavi uvozom i distribucijom promotivnih proizvoda. Sarađujemo sa proizvođačima iz Evrope i sa Dalekog Istoka, a svaki artikal prilagođavamo potrebama i zahtevima tržišta. Tokom proizvodnog procesa vršimo kontrolu izrade na licu mesta, kod proizvođača i reagujemo ukoliko postoje odstupanja u onosu na propisani standard. Vodimo računa o stabilnosti lagera i posvećujemo puno pažnje planiranju porudžbina. Skladištenje robe vršimo u sopstvenom skladišnom prostoru ukupne površine od 10.000 m2. Koristimo najsavremenije IT alate za upravljanje logistikom.

SAZNAJTE VIŠE

Servis


U Publiku se pridaje posebna važnost kvalitetnom servisu i konstantno se radi na njegovom unapređenju. Profesionalan i obučen prodajni tim na raspolaganju je u svakom trenutku. Publikov B2B portal za online poručivanje proizvoda je svojevrsna kancelarija u malom koja našim partnerima obezbeđuje komfor u poslovanju sa nama. B2B portal ima sve napredne funkcionalnosti zahvaljujući visokom stepenu integracije svih softverskih sistema koji su implementirani u Publikovom poslovanju.

SAZNAJTE VIŠE