Publikov tim poklanja veliku pažnju odabiru artikala koji su deo našeg prodajnog asortimana. U praksi to znači da sarađujemo direktno sa proizvođačima i da vršimo estetske, kvalitativne i tehnološke izmene kako bi zadovoljili potrebe tržišta, uz optimizovan odnos cene i kvaliteta. Svi proizvodi su prilagođeni za lako brendiranje najrazličitijm tehnologijama štampe kako bi maksimalno iskoristili njihov promotivni potencijal.

Za svaki artikal posedujemo obimnu tehničku dokumentaciju koja propisuje standarde kojih proizvođač mora da se pridržava. Naš rad smo zaštitili kroz registraciju brendova kod Zavoda za zaštitu intelektualne svojine Republike Srbije. Naši proizvodi su obeleženi jasnim znakovima raspoznavanja brenda i svim neophodnim pratećim informacijama o brendu. Prepoznatljivost naših brendova na tržištu promotivnih prizvoda ogleda se kroz specifičan dizajn, poštovanje standarda pri izboru materijala, kvalitetu izrade i pakovanja proizvoda, izgledu komercijalnih i transportnih kutija, kao i načinu otpremanja.

Dobro došli u svet Publikovih brendova!

 
 

promobox-logo-white

brend koji obuhvata kompletan Publikov portfolio proizvoda i predstavlja vizuelni identitet za njihovu prezentaciju kroz katalog.

explode-logo-black

brend koji se odnosi na robne grupe Tekstil i Kačketi.

Proizvodi su zrađeni od različitih materijala, u velikom izboru veličina, kao muški, ženski, unisex ili dečiji modeli. Vrste artikala koje pripadaju ovom brendu su majice, polo majice, košulje, kravate, puloveri, dukserice, jakne, prsluci, kecelje, peškiri, kape, kačketi, šeširi, trake, rukavice, šalovi i slični proizvodi od tekstila namenjeni za odevanje. Svi proizvodi ovog brenda pripadaju kategoriji promotivni tekstil i nakon adekvatnog brendiranja mogu biti korišćeni kao radna uniforma, poslovni poklon, sportska oprema ili u masovnoj promociji.
 

bruno-logo-white

brend se odnosi na proizvode iz robne grupe Torbe i putovanja čije su podgrupe: putne torbe, konferencijske i poslovne torbe, sportske torbe i rančevi, biorazgradive kese i papirne poklon kese, novčanik torbice.

Proizvodi ovog brenda imaju najrazličitije namene – koriste se na seminarima i konferencijama, kao deo sportske opreme, ili svakodnevno u poslovnim ili kućnim aktivnostima. Iz ovog razloga pri izradi se koriste različiti materijali kao što su poliester, polipropilen, eko koža, juta, pamuk, polietilen, kraft papir, a sve u cilju zadovoljenja različitih potreba korisnika, kao i načina izrade.

castelli-logop-black

brend se odnosi na sve proizvode iz robnih grupa Kišobrani i Kućni setovi.

U okviru robne grupe Kišobrani možemo napraviti podelu na muške, ženske i dečije kišobrane sa ručnim ili automatskim otvaranjem, 6 ili 8 segmenata i različitih materijala (poliester, sirova svila, ultra-lagana svila). U ponudi su sklopivi i nesklopivi kišobrani koje je moguće koristiti u promotivne svrhe na najrazličitije načine, od jednokratne upotrebe, za masovnu promociju, do kišobrana koji mogu predstavljati ekskluzivni poslovni poklon. U Kućne setove spadaju: staklene i keramičke šolje i čaše, piksle, vinski setovi, vadičepi, otvarači za flaše i ostali proizvodi namenjeni za upotrebu u kuhinji, pripremanje ili serviranje hrane i pića i ostale poslove te vrste. Proizvodi ove vrste su sve popularniji zbog originalnosti i velikog broja mogućnosti za promotivnu upotrebu.
 

regent-logo-white

brend se odnosi na kvalitetne, visoko kvalitetne i luksuzne metalne hemijske olovke, rolere i penkale u poklon pakovanju.

Proizvedene su od različitih legura metala sa različitim finalnim obradama ali im je namena ista – u pitanju je ekskluzivni poslovni poklon višeg cenovnog ranga. Najčešće se brendiraju laserskom gravurom, što dodatno utiče na prestižni izgled proizvoda. Izuzetan kvalitet izrade i sofisticirani dizajn preporučuju ga kao izbor ukoliko želite da ostavite jak utisak.

itek-logo-black

brend se odnosi na plastične elektronske i kremen punjive upaljače odličnog kvaliteta i srednjeg cenovnog ranga.

Odlikuje ih izuzetan kvalitet finalne obrade, plastike i pakovanja. Svi ITEK upaljači poseduju ISO sertifikat, a većina i CR sertifikat. ITEK proizvodi predstavljaju odličan izbor za masovne promocije bez kompromisa u kvalitetu proizvoda.
 

ultra-logo-white

brend se odnosi na plastične nepunjive upaljače.

Ono što je zajedničko za proizvode koji su zaštićeni ovim brendom je da su u pitanju plastični upaljači nižeg cenovnog ranga namenjeni za masovne promocije.

army-logo-black

brend se odnosi na pouzdane i kvalitetne punjive metalne kremen upaljače sa preklopom u poklon setu.

Kremen i filter ovih upaljača su zamenjivi, a kućište je od visokoispoliranog, hromiranog čelika što im garantuje dugotrajnost i kvalitet. Imaju prepoznatljiv i specifičan dizajn po čemu se izdvajaju od ostalih upaljača u našoj ponudi. Zanimljiv poklon, jer je luksuzan ali istovremeno i neformalan.
 

havana-smoking-logo-white

ovaj brend se odnosi na metalne upaljače visoke klase, luksuzne i u posebnim pažljivo dizajniranim pojedinačnim poklon pakovanjima visokog kvaliteta.

Prodaju se u ograničenim količinama, služe kao luksuzni poslovni poklon pa samim tim spadaju u artikle višeg cenovnog ranga. Ovaj poslovni poklon je namenjen posebnim korisnicima, sa istančanim ukusom i snažnim stavom.

pixo-logo-black

je brend koji se odnosi na tehničke uređaje posebno prilagođene za brendiranje i obuhvata dve robne grupe: Tehnologiju i USB.

USB flash memorije mogu imati plastično ili metalno kućište, a Tehnologija obuhvata različite uređaje kao što su auto punjači, razdelnici, slušalice za mobilne telefone, kompjutere i muzičke uređaje, power bank-ovi, kao i slični sitni tehnički uređaji. Veoma atraktivna robna grupa jer svi proizvodi imaju veliku upotrebnu vrednost, a prikladni su komuniciranje promotovnih poruka u svim delatnostima poslovanja.