Kompanija

 
PUBLIK kreira, proizvodi, uvozi i distribuira promotivne prozvode. Već dvadeset godina prisutni smo u svetu reklame, izrasli smo iz grafičke radnje i postali regionalni lider u svojoj branši. Trenutno poslujemo na tržištima Srbije, BiH, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Švajcarske, Bugarske. Publik je veleprodaja, pa su naši partneri firme koje se bave distribucijom i štampom reklamnog materijala.
 
Naši proizvodi i usluge su od strane eksperata više puta nagrađivani srebrnim i zlatnim pečatima na međunarodnom sajmu grafike Grafima u Beogradu. Takve potvrde kvaliteta nas dodatno motivišu da istrajemo, dostignemo i održimo najviše standarde na tržištu promotivnih proizvoda. Kvalitet na kome insistiramo i konstantno radimo, bez kompromisa, potvrdili smo kroz registraciju sopstvenih brendova koji našim partnerima garantuju ujednačen kvalitet proizvoda, načina pakovanja i otpremanja robe. Oni mogu da računaju na nas kao na pouzdanog partnera koji će pružiti maksimalnu podršku njihovom poslovanju.
 
Nastojimo da neprestano osvežavamo ponudu i proširujemo prodajni asortiman. Naše strateško opredeljenje je konstantno poboljšavanje kvaliteta usluga, kao i estetike i kvaliteta proizvoda. To bi bilo nemoguće bez komunikacije sa našim saradnicima. Odluke donosimo uz aktivno učešće partnera kroz njihove sugestije, primedbe, učešće u anketama i kroz otvorene razgovore. Partnerstvo ne može postojati bez poverenja, a mi gradimo upravo takav odnos sa našim saradnicima.
 
 

Raspolažemo savremeno organizovanim i opremljenim magacinima ukupne površine oko 10.000 m2, sopstvenom štamparijom, voznim parkom i kompletnom logistikom namenjenom za distribuciju do naših klijenata.

Organizacija kompanije podržava način poslovanja, pa je skoro 100 zaposlenih uključeno u poslovni sistem kroz nekoliko sektora.

 
 

Pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko ste zainteresovani za saradnju i distribuciju naših proizvoda. Ukoliko niste distributer, već ste kao krajnji korisnik zainteresovani za naše proizvode, obratite se Vašem distributeru.

Ukoliko nemate distributera za promobox proizvode, obratite nam se da Vam pomognemo da identifikujete najbližeg.

KONTAKTIRAJTE NAS