Naše iskustvo udruženo sa standardima koje poštujemo u svakom segmentu poslovanja garantuje zajednički uspeh.
 
 
Broj koji smo dostigli nakon proširivanja magacinskog prostora. Posedujemo carinsko skladište i skladište ocarinjene robe. Jedna smo od dvadesetak kompanija u Srbiji koja ima odobrenje od Uprave carina da vrši „kućno carinjenje“.
 
 
 
 
Rad na razvijanju artikala smo zaštitili kroz registraciju brendova kod Zavoda za zaštitu intelektualne svojine Republike Srbije. Brendovi i robne grupe koje obuhvataju.
 
 
Razvrstanih u ukupno 14 robnih grupa: Tehnologija, USB, Pribor za pisanje, Upaljači, Privesci i trakice, Kućni setovi, Torbe i putovanje, Kišobrani, Satovi, Relaksacija, lepota i zdravlje, Alati i oprema, Notesi, Kancelarija, Kape i kačketi, Tekstil.
 
 
 
 
Posebnu pažnju poklanjamo novitetima, pažljivo ih biramo vodeći računa o trendovima, i predstavimo tržištu preko 100 novih modela svake godine.
 
 
Broj modela x broj boja x broj veličina = 6000 + stock keeping units.
 
 
 
 
Posedujemo sopstveni vozni park, ali sarađujemo i sa brzim poštama koje posluju na teritoriji Srbije, što nam omogućava isporuku u kratkom vremenskom roku.
 
 
Od toga je više od 85% online. Naš B2B portal stalno unapređujemo novim funkcionalnostima. Ovo je Vaš omiljeni alat za rad, a naša IT podrška je tu ukoliko Vam je potrebna pomoć.
 
 
 
 
100 zaposlenih svakodnevno učestvuje u Publikovom poslovanju. Mnogi od njih su sa nama preko deset godina.
 
 
Povezali smo sve softverske sisteme kojima raspolažemo da bi naš servis sa B2B portalom u njegovom centru podigli na najviši mogući nivo.
 
 
 
 
Publik je proizvođač promotivnih artikala. Dve robne grupe potpuno samostalno proizvodimo u sopstvenoj štampariji – Rokovnike i Kalendare. Korstimo isključivo evropske materijale za proizvodnju.
 
 
Razvili smo aplikaciju za brzu proveru zaliha proizvoda skeniranjem odgovarajućeg QR koda u katalogu.