Servis koji pružamo našim partnerima je ključni faktor za ostvarvanje dugoročne saradnje, čemu uvek težimo. Zato se u Publiku kvalitetnom servisu pridaje posebna važnost i konstantno se radi na njegovom unapređenju.
 

Online katalog proizvoda je prilagođen potrebama naših partnera, i nedavno je redizajniran. Nalazi se na web adresi www.promobox.com. Svake godine izdajemo štampanu verziju kataloga pod brendom promobox. Artikli u katalogu su obeleženi jedinstvenim QR kodovima, pa je uz pomoć aplikacije koju smo razvili, kataloga i bilo kog pametnog telefona moguće proveriti raspoložive zalihe u svakom trenutku.

Profesionalan i obučen prodajni tim na raspolaganju je u svakom trenutku. Posete koje organizuje prodajni tim, bilo u našim ili prostorijama naših partnera, dodatno učvršćuju prijateljske odnose koje zajednički gradimo.

 
Publikov B2B portal za online poručivanje proizvoda je svojevrsna kancelarija u malom koja našim partnerima obezbeđuje komfor u poslovanju sa nama. Putem portala je omogućeno kreiranje narudžbina, kreiranje ponuda, uvid u istoriju poslovanja i preuzimanje zajedničke dokumentacije, praćenje statusa proizvoda i porudžbina, praćenje statusa pošiljki.
 
 

B2B portal ima sve napredne funkcionalnosti zahvaljujući visokom stepenu integracije svih softverskih sistema koji su implementirani u Publikovom poslovanju:

  • WMS – Warehouse management system, upravljanje magacinom
  • DMS – Document management system, upravljanje ulazno-izlanom i drugom dokumentacijom relevantnom za poslovanje
  • CRM – Customer relationshim management, upravljanje odnosima sa kupcima
  • ERP - Enterprise resource planning, biznis menadžment
 

Pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko ste zainteresovani za saradnju i distribuciju naših proizvoda. Ukoliko niste distributer, već ste kao krajnji korisnik zainteresovani za naše proizvode, obratite se Vašem distributeru.

Ukoliko nemate distributera za promobox proizvode, obratite nam se da Vam pomognemo da identifikujete najbližeg.

KONTAKTIRAJTE NAS