PUBLIK se bavi uvozom i distribucijom promotivnih proizvoda. Veoma ozbiljno pristupamo odabiru artikala koji čine naš prodajni asortiman. Da bismo bili u toku s toku sa trendovima u svetu promocije posećujemo sve relevantne svetske sajmove i godišnje provedemo po nekoliko meseci u inostranstvu. Sarađujemo sa proizvođačima iz Evrope i sa Dalekog Istoka, a svaki artikal prilagođavamo potrebama i zahtevima tržišta.
 

Tehnička dokumentacija koju kreiramo za sve proizvode, a kroz koju je do najsitnijih detalja opisano kompletno istraživanje, razvoj i projektovanje, predstavlja uputstvo i standard koga se naši dobavljači moraju pridržavati prilikom izrade.

Tokom proizvodnog procesa vršimo kontrolu izrade na licu mesta, kod proizvođača - od nabavke sirovina, svih faza u proizvodnji, do pakovanja proizvoda, i pravovremeno reagujemo ukoliko postoje odstupanja u onosu na standard koji smo propisali.

 
Vodimo računa o stabilnosti lagera i posvećujemo puno pažnje planiranju porudžbina što našim partnerima garantuje sigurnost u poslovanju. Skladištenje robe vršimo u sopstvenom skladišnom prostoru ukupne površine od 10.000 m2. Koristimo najsavremenije IT alate za upravljanje logistikom, uključujući LX One WMS softver, Labour management system, sistem za obeležavanje paketa i integraciju sa kurirskim službama.
 
 
Publikova logistika je u mogućnosti da svaku porudžbinu obradi i otpremi iz skladišta u istom danu.