POSTANITE DEO NAŠEG TIMA !

Najvažniji resurs svake uspešne kompanije su njeni zaposleni, kvalitetni i uspešni pojedinci koji grade uspešan tim. Nastojimo da naše zaposlene podržimo u profesionalnom razvoju i usavršavanju, kroz različite sisteme obuka, razvoja veština, ali i kroz sisteme praćenja zadovoljstva i motivacije zaposlenih.  Uspeh i zadovoljstvo naših zaposlenih je i naš uspeh. U kompaniji Publik se nećete samo zaposliti, u Publiku ćete graditi karijeru.

Rast i razvoj kompanije Publik, uz zalaganje postojećih, podstiče se i prijemom novih, kvalitetnih i motivisanih zaposlenih. U stalnoj smo potrazi za novim zaposlenima koji mogu i žele da postanu deo našeg tima, bilo da je reč o sektoru proizvodnje, sektoru logistike, sektoru prodaje ili nabavke.

Bez obzira da li postoji aktuelni oglas za određenu poziciju ili za određeni sektor, i bez obzira na formalno obrazovanje i prethodno radno iskustvo, budite slobodni da svoje podatke i biografiju dostavite putem on-line platforme u nastavku, kako bi bili registrovani u našoj bazi podataka. Ukoliko se ukaže potreba, bićete kontaktirani od strane HR službe u najkraćem roku, a potom možete dobiti priliku da se detaljnije predstavite.

U biografiji navesti sve bitne elemente kako bi stekli kompletan uvid u Vaše karakteristike, reference i radne sposobnosti. Ukoliko imate, možete priložiti i dodatna dokumenta koja su relevantna za Vašu biografiju. U delu „Poruka“ možete navesti šta Vas konkretno motiviše i preporučuje da radite u kompaniji Publik i na kojoj poziciji ili u kom sektoru smatrate da možete da radite.

Ukoliko verujete u sebe i u naš sistem vrednosti, prijavite se i budite deo uspešnog tima.

Nema povezanih dokumenata
Nema povezanih dokumenata
* Dozvoljeni format dokumenata PDF ne veći od 2mb