close
Zahvaljujući timu koji čine grafički dizajneri i fotografi, samostalno pokrivamo sve aspekte dizajna
2
Kataloga godišnje
150+
Personalizovanih korica
50+
Dizajniranih kalendara
30.000+
Fotografija godišnje

Zahvaljujući timu koji čine grafički dizajneri i fotografi, samostalno pokrivamo sve aspekte dizajna

Dizajn i marketing tim ORGANIZACIONA STRUKTURA

Kao izuzetno bitna karika u lancu naše organizacije, izdvaja se naš dizajn tim, čiji je cilj da uvodi i razvija nova, kao i da transformiše i unapređuje postojeća dizajnerska rešenja.

Zahvaljujući timu koji čine grafički dizajneri i fotografi, samostalno pokrivamo sve aspekte dizajna. Kreiramo idejna rešenja za naš proizvodni sektor (notesi i rokovnici, kalendari i godišnji katalozi) i prodajni asortiman (prateća tehnička dokumentacija, dizajn ambalaže).

Sami realizujemo kompleksnije projekte poput produkcije video materijala, dizajniranja naših web sajtova i svakodnevnog rada na unapređenju vizuelnog identiteta naših brendova. Kontinuirano podržavamo aktivnosti marketing tima.

Posedujemo sopstveni fotografski studio koji zadovoljava sve naše potrebe za kreativnim materijalom. Samostalno organizujemo i sprovodimo projekte koji zahtevaju foto i video materijal, trudeći se da godinama unazad održavamo najviši nivo kvaliteta kad je oprema i produkcija u pitanju.

quote

Ponosni smo na rešenja do kojih smo došli timskim radom.

Dizajn i marketing tim

U korelaciji sa dizajn timom je i naš marketing tim, koji definiše, kreira i distribuira svaki projekat ili kampanju koja za cilj ima promovisanje naše kompanije, naših aktivnosti i proizvodnog programa široj publici.

Pored standardnih aktivnosti vezanih za digitalni i tradicionalni marketing, naš tim na godišnjem nivou planira, organizuje i sprovodi u delo više različitih samostalnih promotivnih događaja za naše kupce i partnere, kao i nastupe na brojim domaćim i inostranim manifestacijama, koje su značajne za našu industriju.

quote

Marketing tim definiše, kreira i distribuira svaki projekat ili kampanju koja za cilj ima promovisanje naše kompanije.

Dizajn i marketing tim