close
Postanite deo našeg tima!

Postanite deo našeg tima!

Karijera

Prema podacima sajta Poslovi.infostud Publik je 2022. među prva tri poslodavca u Srbiji po ocenama kandidata o procesu selekcije i regrutacije.

Publik tim čine profesionalci u svom poslu. Mi smo sinergija iskustva, znanja, mladosti i energije.

Značajan broj naših zaposlenih je svoj profesionalni razvoj započeo u našoj kompaniji. Naročito smo ponosni na one koji su sa nama od početka, ali i neprestano otvaramo nove poslovne prilike kako za mlade, perspektivne i kreativne ljude koji žele da započnu svoju karijeru, tako i za iskusne profesionalce koji žele da zajedno sa nama rastu.

Publik, kao bitan faktor promotivne industrije u regionu je uvek otvoren za nove ideje i ljude sa kojima delimo viziju i koji spremno donose pametne odluke. Trudimo se da prepoznamo talente i omogućimo im da ostvare svoj potencijal. Sve kandidate, kao i naše zaposlene, tretiramo ravnopravno. Svi zainteresovani kandidati za posao imaće jednake mogućnosti za zapošljavanje.

Svim zaposlenima obezbeđujemo profesionalan razvoj kroz stručno vođenje i organizovanje tima, kao i individualno karijerno planiranje. Trudimo se da obezbedimo sigurno i motivišuće radno okruženje u kome će postići profesionalne i lične uspehe.

quote

Zajedno, činimo da je Publik zdravo, pozitivno i dinamično radno okruženje.

Karijera

Trenutno nema otvorenih pozicija

quote

Popunite generalni formular i priložite CV, čuvaćemo ga u bazi i kontaktiraćemo Vas čim se ukaže prilika.

Nema učitanih dokumenata
* Dozvoljeni format dokumenata PDF ne veći od 2mb

Saglasan/na sam i potvrđujem da sam shodno odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, upoznat/a sa načinom prikupljanja ličnih podataka i da sam saglasan/na sa obradom i čuvanjem istih u navedenu svrhu, te da data saglasnost predstavlja osnov za obradu podataka o ličnosti u pocesu selekcije i regrutacije kandidata za zaposlenje.