close
Naš celokupan asortiman je nastao iz jednostavne ideje – obezbediti klijentima kompletnu ponudu za promovisanje svakog brenda
30+
Zemalja u našoj distributivnoj mreži
40
Robnih grupa
300+
Kontejnera robe godišnje

Naš celokupan asortiman je nastao iz jednostavne ideje – obezbediti klijentima kompletnu ponudu za promovisanje svakog brenda

Delatnost

Više od 20 godina nastojimo da kupcima na jednom mestu ispunimo sve zahteve i zadovoljimo kompletnu potrebu za reklamnim materijalom. Krenuvši od osnovnih promotivnih proizvoda, vremenom smo, istražujući globalno tržište i prateći trendove u industriji, formirali današnji asortiman. Naša ponuda sada sadrži gedžete, USB-ove i audio uređaje visokih specifikacija, dizajnirani putni program i bogatu kolekciju kućnih setova. Tekstilnim programom pokrivamo potrebe širokog spektra poslova, jer naša kolekcija sadrži kako osnovne modele, tako i radnu i sigurnosnu odeću i obuću.

PROMOBOX je naš vodeći komercijalni brend registrovan 2015. godine, koji obuhvata kompletan asortiman. Razvijajući kolekciju, definisali smo još 11 pratećih brendova. Svi proizvodi su klasifikovani prema vrsti u 7 robnih grupa i 40 kategorija.

quote

PROMOBOX brend pokriva čitav portfolio naših proizvoda, pažljivo selektovanih i kontrolisano razvijanih u cilju kreiranja što kvalitetnije ponude.

Delatnost

PRO BOOK brend pokriva bogatu i raznovrsnu kolekciju notesa i rokovnika. Sa ponosom ističemo činjenicu da kompletan proces proizvodnje izvodimo samostalno, koristeći materijale najvišeg kvaliteta dostupnog na tržištu. Proces razvoja i proizvodnje notesa i rokovnika je kompleksan i precizno definisan – od inicijalnog istraživanja tržišta i pripreme dizajna, preko pažljivog odabira materijala i aksesoara, do izrade u velikim tiražima.

Pored notesa i rokovnika proizvodimo i kalendare, u čijoj izradi se držimo istih principa – koristeći najbolje materijale i najsavremenije radne mašine, uz pomoć kreativnog tima i obučenih operativaca, dobijamo proizvod koji već preko 20 godina ne gubi na kvalitetu.

quote

Pažljiv razvoj, materijali najboljeg kvaliteta i samostalna proizvodnja su u fokusu kad su u pitanju proizvodi PRO BOOK brenda.

Delatnost

SAFELAB je naš najnoviji registrovani brend koji sadrži proizvode iz kategorije lične zaštitne opreme. Ideja koja stoji iza ovog brenda je jednostavna – svaki kupac na jednom mestu može pronaći neophodne proizvode ove vrste, u skladu sa važećim merama zdravstvene zaštite ili potrebama svog posla, bilo da za cilj ima nabavku za lično korišćenje, za potrebe svoje kompanije ili za stavljanje zaštitne opreme u dalji promet i distribuciju.

Koncentrisali smo se na kontrolisanu proizvodnju i standardizovano skladištenje, kako bi se ispoštovali svi važeći standardi. Najvažnija napomena vezana za proizvode ovog brenda je da su svi proizvodi usklađeni sa aktuelnim direktivama i da posedujemo kompletne dozvole i dokumentaciju koja je kupcima raspoloživa na zahtev.

Kada je u pitanju ovaj brend, posebno ističemo činjenicu da proizvode plasiramo na tržište većim trgovinskim lancima i korporativnim korisnicima, koji imaju i mogućnost kreiranja personalizovane kolekcije dezinfekcionih sredstava.

quote

U našoj SAFELAB kolekciji se nalaze proizvodi iz kategorije lične zaštitne opreme, usklađeni sa svim važećim standardima i merama zdravstvene zaštite.

Delatnost