close
Suštinu našeg poslovanja ne čini samo kvalitetan asortiman, već i kompletna prateća usluga.
1.000+
Kupaca
250+
Realizovanih porudžbina dnevno
20.000+
Realizovanih porudžbina godišnje

Suštinu našeg poslovanja ne čini samo kvalitetan asortiman, već i kompletna prateća usluga.

Tim prodaje ORGANIZACIONA STRUKTURA

Prodajni tim ima za cilj da identifikuje potrebe kupaca i realizuje ih u najkraćem roku, pružajući uz to kompletnu prateću uslugu. Sa preko 1.000 kupaca u zemlji i regionu uspostavljamo odnos koji je zasnovan na poverenju i odgovornosti, jer je naša misija da zadovoljimo svakog kupca.

B2B web portal za online poručivanje partnerima obezbeđuje komfor u poslovanju sa nama. Putem portala je omogućeno kreiranje porudžbina, kreiranje ponuda, uvid u istoriju poslovanja i preuzimanje zajedničke dokumentacije, praćenje statusa proizvoda i porudžbina, kao i praćenje statusa pošiljki.

quote

B2B portal obezbeđuje jednostavno kreiranje porudžbina i ponuda, kao i uvid u kompletnu istoriju poslovanja.

Tim prodaje

Kupcima obezbeđujemo ekspresnu “door-to-door” isporuku robe u roku od 24 časa od trenutka poručivanja, koristeći sopstvena dostavna vozila i usluge kurirskih službi. Zahvaljujući organizovanom i efikasnom servisu, uspešno realizujemo preko 20.000 porudžbina na godišnjem nivou.

Sa kupcima smo povezani i preko API servisa kojim se web stranice naših kupaca integrišu sa našom bazom podataka o proizvodima, lageru i cenama, što nam zajedno omogućava veću tačnost i pravovremenu informisanost.

quote

Kupcima obezbeđujemo ekspresnu “door-to-door” isporuku robe u roku od 24 časa od trenutka poručivanja.

Tim prodaje