close
Naša vizija je da odgovornim poslovanjem budemo dugoročan partner i obezbedimo kontinuirani razvoj proizvoda i servisa koji pružamo
150+
Zaposlenih
2000.
Godina osnivanja
18.000m2
Površina skladišta
25.000+
Paletnih mesta
7.000+
Artikala na zalihama (SKU)

Naša vizija je da odgovornim poslovanjem budemo dugoročan partner i obezbedimo kontinuirani razvoj proizvoda i servisa koji pružamo

O nama

PUBLIK smo osnovali 2000. godine kao malu porodičnu firmu. Krenuli smo od proizvodnje rokovnika i kalendara, uz distribuciju tradicionalnog asortimana promotivnih proizvoda. Ponudu smo od osnovnog programa razvili, osavremenili i proširili u više pravaca – naša rastuća kolekcija danas sadrži preko 1.500 proizvoda. Pored reklamnog materijala, uvozimo i distribuiramo proizvode lične zaštitne opreme i učestvujemo kao suinvestitori u visokogradnji.

PUBLIK je vodeći distributer promotivnih proizvoda u regionu. Strateško opredeljenje naše kompanije utemeljeno je na visokim vrednostima korporativne kulture, poštovanju partnerskih odnosa sa kupcima i dobavljačima, kontinuiranom unapređenju servisa, kao i društveno odgovornom poslovanju, na čemu svakodnevno radi preko 150 zaposlenih.

quote

Naši partneri su profesionalni kupci koji se bave distribucijom promo materijala i poklona, ličnom zaštitnom opremom i uslugama štampe, takođe i marketing agencije i trgovinski lanci. Sa njima poslujemo na bazi direktne prodaje ili ekskluzivne distribucije.

O nama

Na više od 18.000 m2 skladišnog prostora primenjujemo savremene tehnologije u upravljanju logističkim procesima. Na tržištu od preko 30 zemalja komisioniramo i realizujemo preko 500 isporuka robe dnevno.

Upravljanje lancem snabdevanja predstavlja kompleksan proces, koji svakodnevno nastojimo da unapredimo.  Zahvaljujući savremenoj organizaciji posla i veštini prilagodjavanja trzištu, uspostavili smo sistem koji nam omogućava praćenje proizvoda u svim fazama.

Kompletan logistički sektor je pokriven WMS sistemom, čime efikasno lociramo pozicije artikala u svakom trenutku. Kretanje robe je optimizovano uz pomoć utovarno-istovarnih stanica, a čitav proces poručivanja je maksimalno pojednostavljen uvođenjem B2B web portala za poručivanje. Jedna smo od malobrojnih privrednih društava u Srbiji koja ima odobrenje za obavljanje pojednostavljenog carinskog postupka, tzv. „kućnog” carinjenja robe.

Pored direktnog uvoza, posedujemo i sopstveni proizvodni pogon, koji se prostire na preko 2.000 m2. Više od 20 godina dizajniramo i proizvodimo notese, rokovnike, agende i kalendare od najkvalitetnijih materijala koji se nude na tržistu. Čitav proizvodni proces sprovodimo samostalno, uz učešće savremenih proizvodnih tehnologija i preko 50 zaposlenih u timu.

O nama