close
Logistički servis podrazumeva odvajanje i otpremu porudžbina u istom radnom danu
40.000+
Skladišnih pozicija
99,8%
Preciznost odvajanja robe
99,6%
Tačnost isporuka
500+
Isporuka dnevno

Logistički servis podrazumeva odvajanje i otpremu porudžbina u istom radnom danu

Tim logistike ORGANIZACIONA STRUKTURA

PUBLIK-ov logistički sektor se prostire na četiri lokacije i raspoređen je na 14 visokoregalnih objekata ukupne površine preko 18.000m2. Ukupni kapacitet naših skladišta je gotovo 26.000 paletnih mesta (preko 40.000 različitih skladišnih pozicija).

Vodimo računa o stabilnosti lagera i posvećujemo punu pažnju organizaciji zaliha u okviru našeg sistema, što našim partnerima garantuje sigurne i brze rokove isporuke. U svakom trenutku na zalihama je dostupno preko 7.000 različitih artikala.

Fokusirani smo na automatizaciju logističkih procesa i koriščenje savremenih IT alata u ovoj industriji. LxOne WMS sistem za upravljanje skladištem odlikuje velika pouzdanost pri uskladištenju robe, odlična kontrola u praćenju tokova robe, kao i velika mogućnost integracije. Zahvaljujući ovom sistemu, preciznost u isporukama robe je gotovo kompletna. Labour management sistem nam obezbeđuje optimizaciju procedura i efikasniju organizaciju rada u ovom rastućem sektoru, čiju osnovu čini gotovo 100 zaposlenih operativaca.

quote

Koristimo savremene IT alate za upravljanje logistikom, uključujući LxOne WMS softver, Labour management sistem i tehnologiju odvajanja glasom.

Tim logistike

Odvajanje glasom je tehnologija komisioniranja koja se koristi u našim skladištima. Praksa pokazuje da se najbolji rezultati postižu primenom ovakvog sistema upravljanja, jer pruža tačnost od 99,80% do 99,98%. Pored tačnosti, povećane produktivnosti i manjih operativnih troškova, ovo rešenje garantuje i veću bezbednost pri radu.

PUBLIK-ov sektor za logistiku je u mogućnosti da svaku porudžbinu obradi i otpremi iz skladišta u istom danu. Primenom pojednostavljenog carinskog postupka i kućnog carinjenja robe pravimo uštede u vremenu, troškovima i osiguravamo “just in time” način poslovanja.

quote

Tehnologija komisioniranja robe koju koristimo pruža tačnost od 99,80% do 99,98%.

Tim logistike

Postupak utovara i istovara robe vršimo uz pomoć pretovarnih stanica, tzv. “Dock Shelters”, što je fleksibilno rešenje koje ubrzava operacije, olakšava manevrisanje i štiti robu od potencijalnih mehaničkih oštećenja ili lošeg uticaja spoljnih faktora. Sve komponente ovog sistema su optimalno prilagođene i podređene ultimativnom cilju – upravljati robom efikasno i brzo u najpogodnijem okruženju.

Koristimo specifičan sistem istovara na relaciji kamion/kontejner – skladište. Kutije sa robom se preuzimaju iz vozila ka našem skladišnom sistemu pomoću teleskopskog roltransportera, čime se ceo postupak mnogostruko pojednostavljuje i ubrzava.

quote

Prednosti našeg sistema isporuke robe su efikasnost i pouzdanost, u kombinaciji sa fleksibilnošću.

Tim logistike